Diagnose og behandling

 

 

Ved den første konsultation spørger jeg ind til din almene helbredsmæssige tilstand, din aktuelle problematik/dine symptomer samt om du har deciderede sygdomme, lidelser eller skader.
Jeg vil gerne vide om din egen læge eventuelt har stillet en diagnose, om du har fået foretaget hospitalsundersøgelser eller operationer, og om du får medicin eller tager kosttilskud. 

Samtidig laver jeg en klinisk undersøgelse. Undersøgelsen består af at jeg ser på din tunge og mærker din puls samt at jeg mærker på forskellige punkter på din krop. Tungens udseende, pulsens kvalitet og hvordan de forskellige punkter mærkes sammenholdt med dine svar om dit helbred gør, at jeg kan danne mig et ret præcist billede af kroppens tilstand/ ubalancer og derefter give dig den mest effektive behandling.
Rent teknisk foregår behandlingen ved, at der indføres tynde engangsnåle i kroppen, som oftest ikke dybere end 1 cm. Mange mærker et lille prik, og nogle oplever en kortvarig smerte, som hurtigt forsvinder igen.

Behandlingsforløbet starter med at du får 2-3 behandlinger den første uge. Her skal du gerne mærke en effekt eller en forbedring af dine symptomer.

Herefter skal du have ca. 2 behandlinger den anden uge.

Efterfølgende tilrettelægges behandlingsforløbet individuelt så du har den bedst mulige effekt.
Det er individuelt og afhængigt at din problematik hvor ofte der er brug for opfølgende behandlinger.
Nogle får en opfølgning hver 4-6 uge, andre skal kun have vedligeholdende behandling 1-2 gange årligt.