Snorkebehandling

 

KLIENTVEJLEDNING 
Det har vist sig, at behandling med akupunktur
mod snorkning og søvnapnø er ret effektivt.
70 % reagerer positivt på behandlingen.
Ved mange patienter forsvinder snorkningen
fuldstændigt efter endt behandling i klinikken.


 
BEHANDLINGSFORLØBET
De første tre behandlinger skal lægges inden for en uge, og her afgøres det, om terapien kan hjælpe dig. Du skal reagere positivt på de første tre behandlinger, da det har vist sig under min pilotundersøgelse, at der ellers ikke vil være nogen respons ved yderligere behandling herefter.
Hvis du reagerer positivt på de første tre behandlinger, skal du herefter modtage yderligere 7 behandlinger, med minimum 2 behandlinger om ugen. De 10 behandlinger i alt har vist sig nødvendige for at stabilisere den gavnlige effekt, der vil nemlig ofte blive tilbagefald omkring 5. til 7. behandling. For at få det optimale resultat, er det vigtigt, at de aftalte tider følges nøje.

BEHANDLINGSTID 
Efter nålene er indsat, ligger du ca. 20 - 30 min. med nålene. Afsæt ca. 40 min. i alt pr. behandling.


SKAL DER EFTERBEHANDLES? 
Hvis snorkningen ikke helt forsvinder, skal der efterbehandles med en enkelt efterbehandling mellem hver 3. til 6. uge, dette justeres ind i hvert enkelt tilfælde. 

FØR DU KOMMER I BEHANDLING 
Det vil være en god ide at bruge en båndoptager til at optage snorken nogle aftener, inden behandlingen starter, for at kunne sammenligne og vurdere om terapien har nogen effekt. Dette er især vigtigt, hvis du er single.